Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK Kurban Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan ŞİMŞEK ''Bayramlar kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi tazaleme günüdür. Toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı ve hoşgörünün olduğu, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramlar bizler için çok özel anlamlar taşımaktadır. Bu günler birliktelik ruhunu yaşatmak adına bir fırsattır.

Gönüllerimiz bir yandan bayram çoskusuyla dolarken, diğer yandan dünya üzerinde bayrama buruk gönüllerle giren vatandaşlarımızın hüzün ve acılarını yüreklerimizde taşıyor ve paylaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz kutsal günlerin tüm insanlığa barış, huzur getirmesini temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin kurban bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım'' dedi.