30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Savaştepe Belediye Başkanı seçilen Turhan ŞİMŞEK 04 Nisan 2014 Cuma günü başkanlık makamında yapılan törenle görevi Turgay YÜKSEL’den devraldı.Törende eski ve yeni Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli, parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.Belediye Başkanı Turhan ŞİMŞEK “ 30 Mart Yerel Seçimlerinde göstermiş olduğunuz başarı Allah’ın izni ve halkımızın teveccühüyle gerçekleşmiştir.Bugünden itibaren parti ayrımı gözetmeksizin tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, tüm kurum ve kuruluşları ile ortak hareket ederek hepsinin görüşlerinden yararlanarak Savaştepe’ye hizmet etmek ve kalkındırmak için hizmet edeceklerini ifade ederek bu zamana kadar Savaştepe’ye hizmeti olan tüm siyasilere,bürokratlara görev yapmış belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine teşekkürlerini sundu.

savastepe-1

savastepe-2